AMAZFIT GTS 2 MINI SAGE GREEN

76,85

Plaćanje gotovinom / prilikom preuzimanja76,85
Plaćanje internet bankarstvom76,85

Nema na zalihi

SKU: 522065 Kategorije: , Oznaka:

Opis

AMOLED zaslon

Sat ima AMOLED zaslon rezolucije 301 PPI. Kvadratni zaslon omogućuje vam povećanje dometa vidljivosti. Pametni sat Xiaomi Amazfit GTS 2 MINI izuzetno je lagan i tanak. Karakterizira ga neupadljiv dizajn, tako da ga uvijek možete nositi, bez obzira na okolnosti i stil. Ovaj model kombinira mnoge opsežne funkcije. 1,65-inčni zaslon i dugo trajanje baterije jamče visoku razinu udobnosti tijekom uporabe.

70 sportskih načina

Pametni sat podržava do 70 načina vježbanja, poput trčanja na otvorenom i na traci za trčanje, trčanja na stazi, hodanja, vožnje bicikla na otvorenom i na sobnom biciklu, penjanja, plivanja u vanjskom i zatvorenom bazenu, skijanja, aerobika, trenirača eliptično.

Monitor za spavanje

Sat precizno nadgleda vaš status spavanja, uključujući duboki san, lagani san, REM spavanje, vrijeme budnosti i popodnevni san (dulji od 20 minuta).

Dugo trajanje baterije

Baterija koja se koristi u ovom modelu može trajati do 14 dana. Zahvaljujući tome, pametni sat može se kontinuirano koristiti vrlo dugo, a ovo rješenje eliminira potrebu za čestim i zamornim punjenjem gadgeta.

PAI sustav zdravstvene procjene

PAI se može koristiti bilo kada i bilo gdje tijekom bilo koje tjelesne aktivnosti ili svakodnevnih aktivnosti. Procijenite svoje tijelo bez potrebe za praćenjem složenih podataka.

PAI se temelji na vašem osobnom profilu i otkucajima srca. Prati sve vaše aktivnosti, a ne samo broji vaše korake. Posebni algoritam preračunava sve podatke i prikazuje jednostavan i jednostavan za tumačenje rezultat koji pokazuje učinak vježbanja na zdravlje. Savršen za žene, ima funkciju praćenja menstrualnog ciklusa.

Širina kućišta [mm] 40,5 Debljina kućišta [mm] 8,95 Težina [g] 19,5

Ekran na dodir Ne Razlučivost 354 x 306 Veličina zaslona [inč] 1,55

Dodatne informacije

Proizvođač