SMARTWATCH W10 BLACKVIEW BLACK

40,00

Plaćanje gotovinom / prilikom preuzimanja40,00
Plaćanje internet bankarstvom40,00

Na zalihi

Opis

Dimenzije: 37*43,7*11,8 mm
Težina: 51,6 g
Boja: Crni sat + crni remen
CPU: Realtek8763E
Veličina ekrana: 1,69 inča
Rezolucija: 240*280 piksela
Baterija: 290mAh Tipična upotreba > 5 dana Stanje čekanja > 30 dana
Bluetooth: Verzija 5.0
Jezik: engleski, kineski, njemački, francuski, talijanski, španjolski, portugalski, ruski, arapski, japanski, češki, poljski, turski, hebrejski

Zaslon od 1,69 inča, ali samo 51,6 g
Integrirajući ekspanzivan 1,69-inčni zaslon visoke razlučivosti koji nudi izvrsno očitavanje vremena i dobro izrađen TPU remen prikladan za sve prilike, Blackview W10 može doista pridonijeti vašem pametnom izgledu svaki dan.

Upućivanje poziva i odgovaranje na pozive
Jednostavan razgovor na zapešću
Upućivanje ili odgovaranje na pozive nikada nije lakše i brže zahvaljujući W10. Omogućuje vam da obavljate pozive direktno sa zapešća bez vađenja telefona iz džepa i istovremeno osigurava impresivnu jasnoću poziva.

Širok izbor brojčanika satova
Usudite se biti drugačiji uz 230+ brojčanika
Blackview W10 se stalno priprema s 230+ brojčanika koji odgovaraju vašim različitim stilovima odjeće. Jednostavno dodirnite za novi izgled zapešća ili prilagodite brojčanike po želji.

Tri seta korisničkog sučelja
Prilagođeni izbornici sata
Blackview W10 je uparen s visoko personaliziranim korisničkim sučeljem. Odaberite iz zadivljujućeg mobilnog izbornika, sučelja s podjelom na šest kvadrata i minimalističkog korisničkog sučelja nalik listi. Uvijek možete pronaći ono što odgovara vašem stilu.

Upozorenja o pozivima i obavijestima
W10, opremljen upozorenjima o pozivima i obavijestima, omogućuje vam da ostanete povezani s bilo kim bilo gdje, ne dopuštajući vam da propustite važne pozive od VIP klijenata dok ste zauzeti ili da ne primijetite hitne pozive vaše djece ili voljenih osoba tijekom sastanaka.

IP68 Vodootporan
Otporan na kišu. Otporan na prskanje. Otporan na znoj.
Idite u teretane s W10 na zapešću jer se ne boji znojenja. Slobodno perite ruke ili istrčite na kišu s W10 koji je pouzdano otporan na prskanje ili kišu.

Baterija 290 mAh
Bolja izdržljivost, više interakcije
W10 traje duže nego što se inače očekuje. Uz veliku bateriju od 290 mAh, jedno punjenje će Vam pružiti dovoljno energije za zabavu danima.

Dodatne informacije

Proizvođač