Do Vaših vrata

Dostava

Uvjeti dostave za web narudžbe

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Dostava se obavlja na području cijele Hrvatske.

Dostava se vrši putem dostavnie službe Overseas, unutar 1-3 radna dana, na području Republike Hrvatske, za otoke i Dubrovačko područje maksimalno do 5 radnih dana, prema rasporedu dostave. Osim za proizvode u čijoj je specifikaciji drugačije navedeno i/ili za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke.

Organiziranje dostave započinje:

  • primitkom uplate na žiro račun Tehno Planet
  • potvrđenom webshop narudžbom sa odabirom plaćanja pouzećem
  • Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave.

Cijena dostave za web narudžbe:

Ukoliko se odlučite na kupnju robe iz našeg asortimana, dostava se naplaćuje 4€ sa PDV-om, 7€ sa PDV-om i 27€ sa PDV-om zavisno od veličine i težine tražene robe po pošiljci (nije bitna količina). Cijena  dostave će biti naznačena na narudžbi prije zaključivanja.

Za web narudžbe koje se isporučuju na području grada Nove Gradiške i okolice u krugu 25 km imamo vlastitu besplatnu dostavu koja je isključivo za asortiman bijele tehnike, tj. velikih kućanskih aparata.

Ako nemate vremena svoju narudžbu sami obaviti putem naše web trgovine, pružamo Vam mogućnost telefonskog naručivanja preko našeg telefona 035/330-069 ili na

e-mail: tehno-planet@tehno-planet.hr

Naši operateri  će Vam pomoći u registraciji, korištenju funkcionalnosti naše web trgovine, pretraživanju artikala, ali i samom odabiru i završnim koracima narudžbe. Ukoliko odlučite svoju narudžbu prepustiti našim operaterima, telefonski ili e-mailom nam dostavljate podatke o primatelju i adresi dostave, te kontakt broj naručitelja, a mi ćemo Vam poslati ponudu za plaćanje. Vaša narudžba se smatra potvrđenom i valjanom tek nakon primitka Vaše uplate.

Uvjeti dostave za robu kupljenu u poslovnici

Za robu kupljenu u našoj trgovini Tehno Planet u Novoj Gradiški, Karla Dieneša 4 , imamo organiziranu vlastitu besplatnu dostavu za područje grada Nove Gradiške i okolice u krugu 25 km.  Besplatna dostava je isključivo za asortiman bijele tehnike, tj. velikih kućanskih aparata.